Verslag zaterdag 14 december Quick JO9-3 – SV tikkie takkie Den Hoorn JO9-2 3-3

Geplaatst op 16 December Mon door Jacky Ruiterman

Heren, luister goed. Iedereen de oren gespitst? Neem wat ik nu ga schrijven goed in je op en vergeet het nooit meer! Knoop het in je oren en schrijf het op een briefje en leg het onder je kussen zodat het ook  ‘s- nachts in je hoofd geprent kan worden.

IK BEN SERIEUS GOED. MIJN TEAM IS SERIEUS GOED. IK DRIBBEL WANNEER HET KAN. IK SCHIET WANNEER HET KAN. IK GEEF NOOIT OP. MIJN TEAM SPEELT ALTIJD BETER DAN DE TEGENSTANDER. ALLE KANSEN AFMAKEN DIE WE KRIJGEN GEBEURT DALIJK VANZELF (maak even een foto voor het slapen gaan zodat we weten dat iedereen dezelfde informatie in zich opneemt en gooi de foto even in de groep).
Met bovenstaande teksten omschrijf ik eigenlijk al wat we ook vandaag weer hebben gezien. Vrijwel de hele wedstrijd weet Quick niet waar ze het zoeken moeten. Bijna iedere aanval welke jullie opzetten starten de keepers door een verdediger aan te spelen. De verdedigers spelen vervolgens de volgende vrijstaande man in. Doordat de aanvallers goed vrijlopen creëren jullie legio prachtige kansen. Inmiddels kan ik stellen dat het absoluut geen geluk meer is maar gewoon ontwikkeld spelinzicht.  De tegentreffers ook deze week krijgen we om de oren niet omdat de tegenstander nou zo goed speelt maar enkel en alleen omdat er lukraak van afstand wordt geschoten. Ik zeg lukraak, omdat ik afstandsschoten ook mooi vindt, maar dan wel alleen als we er goed voor staan. We komen vandaag nogal knullig op een 2-0 en 3-1 achterstand, maar wat een inzet tot het bittere eind! Het recht heeft gezegevierd met de gelijkmaker in de allerlaatste seconde. Van mij krijgen jullie een extra punt voor de uitvoering!!!!
Ook deel 2 van de competitie is hiermee afgerond.  Na de 1e 7 wedstrijden werden we iets hoger ingedeeld in de 1e klasse. 6 Wedstrijden hebben geleidt tot 1 overwinning, 1 gelijkspel en 4 nederlagen. Op 1 wedstrijd na allemaal, qua uitslagen, gelijkopgaande wedstrijden. Maar wij kijken verder dan onze neus lang is. Als we een stand bij zouden houden met welk team het beste, mooiste, meest verzorgde spel speelt dan zouden jullie nu kampioen zijn!!!
Vrienden, maandag gaan we nog 1x trainen en volgende week zaterdag mogen we meedoen aan een kerstzaalvoetbaltoernooi bij DSVP.
Tot maandag!
Jochem