SV Den Hoorn neemt afscheid van voorzitter Richard van der Helm

Geplaatst op 10 December Tue door Jacky Ruiterman

Frank van Mil door ALV benoemt tot nieuwe voorzitter

Tijdens de vrijdagavond 6 december j.l. gehouden Algemene Ledenvergadering van SV Den Hoorn, is Frank van Mil (50) gekozen tot voorzitter. Hij is daarmee de opvolger van Richard van der Helm, die de club de afgelopen acht jaar heeft geleid.

Van Mil liet eerder op de clubwebsite weten waarom hij zich beschikbaar stelde voor een functie binnen de club. ,,Iets terug doen voor mijn cluppie was destijds de reden dat ik me op een avond in augustus heb gemeld om eens mee te gaan kijken in het bestuur, dat toen geleid werd door voorzitter Erik R. van Dijk. Een inmiddels legendarische voorganger die na jaren dienst werd opgevolgd door wederom een clubman, Richard van der Helm, die als voorzitter onze vereniging in de afgelopen jaren een enorme boost heeft gegeven op het vlak van organisatie, een nog completer sportaccommodatie met o.a. twee kunstgrasvelden met ledverlichting en ervoor gezorgd heeft dat we met een groeiend ledenaantal, de vele recreanten allemaal kunnen laten genieten van het voetbalspel en tegelijkertijd prestatief tot de top honderd van beste amateurverenigingen in Nederland behoren.

Vrijdagavond nam Frank van Mil de voorzittershamer over van Richard van der Helm. Hij bedankte Richard voor zijn jarenlange inzet, overhandigde hem namens het bestuur -naast de bekende bos bloemen- een ingelijst shirt in de clubkleuren met daarop ‘Voorzitter’ en het nummer 8 van het aantal dienstjaren. Vervolgens heeft het bestuur Richard voorgedragen om te benoemen tot erevoorzitter en dat werd door de ALV met een tweede luid applaus bekrachtigd (zie foto).