Verslag zondag 13 oktober pupil van de week Joep Nuijens

Geplaatst op 16 oktober wo door Jacky Ruiterman

Een week van te voren kreeg ik te horen dat ik op zondag 13 oktober “Pupil van de week” mocht zijn. Het klonk leuk; ik was benieuwd wat me te wachten stond. In de loop van de week kwam Jan van Beek een speciaal trainingspak brengen.

Op de dag zelf mocht ik na de ontvangst met het eerste mee de kleedkamer in. Daar vertelde de trainer het een en ander en praatten de spelers met elkaar. Mij werden ook vragen gesteld. Dat was leuk om mee te maken. Ik mocht ook in de kleedkamer van de scheidsrechter kijken. Daarna ging ik mee het veld op om warm te spelen.

Toen we later voor de wedstrijd het veld opkwamen, mocht ik de bal van de pilaar van FC Den Hoorn pakken en hem meenemen het veld op. Ik gaf iedereen van de tegenpartij en alle spelers van Den Hoorn een ‘high five’ en daarna mocht ik de tos doen. Toen mocht ik proberen te scoren bij de keeper van de tegenstander. Dit vond ik heel leuk om te doen. Ik liep langs alle spelers van de tegenpartij af en gelukkig scoorde ik ;).

Vervolgens mocht ik met de reserve spelers in de dugout naar de wedstrijd kijken.

In de rust was het nog 0-0. Ik ging mee naar de kleedkamer. De spelers vonden het fijn om even uit te rusten.

Na de rust ging ik weer in de dugout zitten. Het werd 1-0 voor Den Hoorn. Dat was een leuk moment; het publiek liet luidkeels van zich horen. Helaas werd het in blessuretijd 1-1. Dat vond ik heel jammer.

Na afloop mochten we met het gezin mee de bestuurskamer in. Daar kregen we wat te drinken en wat hapjes te eten. Daarna werd ik toegesproken en kreeg ik een certificaat én een ontzettend gave bal met de namen van de spelers van het eerste. Ook de scheidsrechter zette nog zijn handtekening erop.

Het was een ontzettend leuke middag. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken.

Dank je wel voor alle leuke ervaringen.

Groetjes van Joep