Verslag zaterdag 12 oktober Wippolder JO9-3 – SV Den Hoorn JO9-5

Geplaatst op 13 oktober zo door Jacky Ruiterman

Vandaag Wippolder uit. De laatste wedstrijd voor de herfstvakantie. Het weer werkte niet mee maar het team was supergemotiveerd deze wedstrijd winnend af te sluiten. We kregen hulp van twee toppers (Noah en Kaj) uit team 6 in verband met de blessure van Bjarne en de afwezigheid van Max. In het eerste kwart begon Den Hoorn sterk. Drie enorme kansen maar ook pech in de afwerking. Onverdiend kwam Wippolder op 1-0. Gelukkig kwam Den Hoorn via Benjamin snel op 1-1. Daarna drukte Den Hoorn door en liep zelfs uit naar 1-4. Wippolder leek even terug te komen maar ook verdedigend zat het goed in elkaar. Na 2-4 liep Den Hoorn toch weer uit naar 2-5. Prachtige goals, goed samenspel en veel energie zorgden voor een terechte overwinning. Met een goed gevoel de herfststop in. Uitslag 2-5 (1-3). Goals: Benjamin (3), Liam en Björn. Toeschouwers 21.