Uitnodiging BC lunch bij de Pizzeria

Geplaatst op 30 September Mon door Jacky Ruiterman

Beste Businessclublid,

Op 2 februari is er de jaarlijkse businessclub lunch. Graag nodigen we u uit bij businessclublid De Pizzeria in Den Hoorn. Na een welkomstwoordje van eigenaren Nick en Lisa Dias kan iedereen middels een walking lunch tegoed doen aan verschillende hapjes geïnspireerd op de Italiaanse keuken.

Einde: 13.30 uur

We zullen tijdens de lunch stilstaan bij het afgelopen seizoen en kijken uiteraard ook naar komende jaargang op sponsorgebied.

Na de businessclub lunch is er de mogelijkheid om de wedstrijd Den Hoorn – VC Vlissingen te aanschouwen op ons sportcomplex.

Volgens onze gastenlijst hebben wij van een aantal businessclub leden nog geen inschrijving mogen ontvangen. Mocht u toch aanwezig willen zijn, dan horen wij het graag voor 26 januari. Tevens ontvangen wij graag een vermelding of er met 1 of 2 personen geluncht wordt.

De aanmelding dient via Yvonne (06-22532002) of activiteiten@svdenhoorn.nl plaats te vinden.

Bedankt en graag tot 2 februari!

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie