!!! BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR JEUGD TRAINERS, -LEIDERS, EN -KADER !!!

Geplaatst op 3 september di door Joeri Doomernik

We werken nu al weer een aantal seizoenen met het jaarplan voor de jeugd. In het jaarplan zijn belangrijke data opgenomen voor onder andere commissie vergaderingen, evaluatie momenten, enz.

Daarnaast wordt er ook per week aangegeven op welke ‘teamfunctie’ er getraind wordt. De teamfunctie in de week bevat een link. Door hierop te klikken, word je automatisch doorgeleid naar de KNVB site met allerhande oefenstof ten aanzien van de verschillende ‘teamfuncties’ (verdedigen, omschakelen bij veroveren van bal, aanvallen, omschakelen op moment van balverlies).

Nieuw dit jaar is dat er een tweede tabblad toegevoegd is, waarop een uitleg gegeven wordt over de basisprincipes voor deze verschillende teamfuncties. Je kunt helemaal onderaan het overzicht kiezen tussen het tabblad ‘Planning’ met daarin de kalender en het tabblad ‘basis principes’.

Ik hoop dat hier weer veel gebruik van gemaakt gaat worden, omdat dit zowel trainers, leiders als kader diverse handvatten geeft om onze spelers verder te ontwikkelen.

Je vindt het jaarplan op de vertrouwde plek via de homepage onder JEUGD → INFORMATIE → JAARKALENDER JEUGDOPLEIDING

De jaarkalender is ook via de mobiele telefoon te benaderen en wel direct onder het kopje ‘menu’ op de site.

Succes met het verder ontwikkelen van de voetbal kwaliteiten van onze jongens en meisjes.

Hoofd Jeugd Opleiding,

Edger Kuntz.