Techniektrainers (beginnend en gevorderd) gezocht voor JO10!!

Geplaatst op 18 July Thu door Joeri Doomernik

Volgend voetbalseizoen krijgen alle jongens en meisjes van JO10 de kans om deel te nemen aan techniektrainingen. Voor de najaarscyclus (inschrijven is niet meer mogelijk) van 10 trainingen hebben zich meer dan 30 jongens en meisjes aangemeld. Deze techniektrainingen worden elke donderdag van 18:00 – 19:00 uur gegeven op veld 2. Wil jij techniektraining (leren) geven? Heb jij het in je om de kinderen iets te leren? En wil je graag zelf ook meer voetbalkennis en –vaardigheden opdoen? In drie masterclasses leer je meer over o.a. balgevoel, loopladders, schieten, passeren en keepen. Vervolgens kun je deze kennis en vaardigheden in de praktijk (over)brengen aan kinderen gedurende 10 trainingen. Ben je enthousiast over deze mogelijkheid en benieuwd hoeveel jij de kinderen kunt laten groeien? Meld je dan hier aan. Uiterlijk eind augustus ontvang je van ons een bericht.

Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de training trainers techniek:

https://forms.microsoft.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gjdL0o0SbUKnr7TX7H4LcNcgJAOSVU1Hv16AWpb2ilpUQktCWjdCS0pXWFlPTUhJVjVMMDdENVpZNC4u

Hartelijke groet,

Anton Abdelrahman

(hoofd)trainer O10

 

NB:

1.         We zijn op zoek naar jongens/meisjes van 14 jaar en ouder. Ook vaders en moeders mogen zich aanmelden als techniektrainer!

2.         Er is slechts plek voor 8 trainers, dus wees er snel bij!

3.         Het geven van techniektraining is ook een goede manier om invulling te geven aan je maatschappelijke stage!

4.         De masterclasses zijn op 5,12 en 19 september van 18:00-19:00 uur en staan o.l.v. Anton Abdelrahman (hoofdtrainer JO10) en Gerard Gronsveld (hoofdtrainer JO19)