Nieuwe vrijwilligerscoördinator – Pieter van ’t Slot

Geplaatst op 22 July Mon door Joeri Doomernik

Hallo allen,

Mijn naam is Pieter van ’t Slot, 41 jaar en vanaf deze zomer de nieuwe vrijwilligerscoördinator bij onze mooie voetbalclub. Ik woon in de Molenbuurt, samen met mijn vrouw en mijn kleine dochter van ruim 1 jaar. Sinds vorig jaar voetbal ik met veel plezier bij 7 tegen 7. 

Ik neem het over van Jan van Beek die het vele jaren met veel overgave en succes heeft gedaan. Het zijn grote schoenen die ik zal proberen te vullen, maar gelukkig helpt Jan mij tijdens de inwerkperiode met raad en daad. Hij blijft gelukkig nog zeker actief in andere rollen. 

Om gelijk van deze gelegenheid gebruik te maken, heb ik de volgende oproep! We hebben voor verschillende diensten en commissies nog veel mensen nodig voor het nieuwe seizoen, zoals bijvoorbeeld de bar- en keukendienst op zaterdag en zondag. Houd de website en je mail in de gaten, want daar zal snel meer informatie over volgen.

Mocht je in de tussentijd je al willen aanmelden of meer informatie willen hebben, mail (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl)  of bel (06-42747335) gerust. 

Als laatste wil ik Jan nogmaals heel erg danken voor al zijn hulp rond mijn inwerken en al zijn vele werk tot nu toe in zijn rol als vrijwilligerscoördinator!

Enthousiaste groetjes,

Pieter van ‘t Slot