Jeugdtrainers “even voorstellen” 2019-2020

Geplaatst op 3 juni ma door Gerard Remmerswaal

Hans Suiker

Ik ben Hans Suiker, 63 jaar en woon in Den Hoorn. Ik ben trainer van de jeugdkeepers en ga daar volgend jaar mee door. Ik geef al 30 jaar voetbaltraining. Wat ik leuk vind aan trainer zijn is het omgaan met alle jeugd in alle geledingen. Wat ik de keepers wil leren en meegeven is techniek, beleving, zelfvertrouwen en plezier in sport.

 

Marcel van der Gaag

Ik ben Marcel van der Gaag, 44 jaar en ik woon in Den Hoorn. Ik heb twee zoons die bij SV Den Hoorn voetballen. Een bij de JO10 en een bij de JO8 (m.i.v. 2019-2020). Volgend jaar word ik technisch coördinator bij de O8, O9 en O10. Ik geef al zo’n 15 jaar training. Wat ik leuk vind is kinderen met plezier en zelfvertrouwen te zien ontwikkelen in hun favoriete sport. Waar ik komend jaar de accenten zal leggen verschilt per leeftijdsgroep en loopt van ‘baas worden over de bal’ tot en met ‘samen baas worden over de bal’ bij O10.

Haroon Ahmad

M’n naam is Haroon Ahmad en ik kom uit Den Haag. Ik ben 41 jaar en komend seizoen ben ik de nieuwe trainer van vrouwen 1&2. Ik geef al zo’n 16 jaar voetbaltraining. Het leukste aan trainer zijn vind ik om spelers beter te maken. Komend jaar wil ik met de selectie binnen kaders werken, ze leren om eigen keuzes te maken en 1 op 1 en 2 op 1 uitspelen.

 

Berber Planken

Ik ben Berber Planken. Ik woon in Den Hoorn en ben 16 jaar. Ik voetbal bij Den Hoorn sinds de C. Daar heb ik een jaar gevoetbald en ben daarna door naar de B gegaan. Ook hier heb ik maar een jaar gevoetbald. Nu speel ik in Vrouwen 2. Naast dat ik zelf speel ben ik sinds 2 jaar trainer bij de Scoorties. Volgend jaar ga ik de JO8 trainen. Wat ik leuk vind aan trainer zijn, is dat je de kinderen echt ziet ontwikkelen. Komend jaar wil ik de spelers vooral leren om samen te spelen en natuurlijk dat ze plezier hebben in het spel.

Roy Oosterling

Ik ben Roy Oosterling. Ik woon in Delft en ben 17 jaar oud. Ik speel al m’n hele leven bij SV Den Hoorn en heb mezelf nu eindelijk opgewerkt naar de O19 selectie. Ik ben al vier jaar scheidsrechter bij Den Hoorn en sinds dit jaar trainer bij de O9 en volgend jaar hoofdtrainer bij O8. Wat ik leuk vind aan trainer zijn is het kunnen aanleren en de groei van de kinderen zien en ze kunnen leren wat ik zelf ook heb geleerd. Waar ik tijdens de trainingen vooral de accenten op zal leggen zijn plezier en samenspel.

Jochem Dieks

Mijn naam is Jochem Dieks. Ik ben 41 jaar en kom uit Den Hoorn. Ik heb bij SV Den Hoorn gespeeld bij de junioren en ben vervolgens bij de jeugd van Vitesse Delft gaan spelen. Daarna ben ik weer teruggekomen bij Den Hoorn. Na tal van blessures ben ik gestopt. Ik ben nu weer terug bij de club vanwege onze tweeling Sven & Bjarne die bij SV Den Hoorn spelen. Volgend jaar train ik de JO9-1 en JO9-2. Jaren geleden heb ik een jaar training gegeven en afgelopen jaar heb ik de JO8-3 getraind. Ik vind het leuk om als trainer de jongens te helpen ontwikkelen en zich te verbeteren, ze zelfvertrouwen te geven en stiekem ook leuk om te winnen. Ik ga de jongens verder leren om samen te spelen, lol blijven houden, samen aanvallen en verdedigen, motiveren om vooral veel te proberen.

Roy van der Putten

Ik ben Roy van der Putten en woon in Den Hoorn en ben 22 jaar. Ik heb mijn hele jeugd bij SV Den Hoorn gevoetbald en alle selectieteams doorlopen. Afgelopen drie jaar heb ik de JO17-2 getraind. Komend jaar ga ik de JO10-1 trainen. Ik geef al 3 jaar voetbaltraining. Wat ik leuk vind aan trainer zijn, is om spelers beter te maken in het voetballen, maar ook persoonlijk zoals bijvoorbeeld het omgaan met tegenslagen. Komend jaar wil ik het team vooral leren om op het juiste moment bepalen om samen te spelen. Daarnaast zal ik ook veel aandacht besteden aan balcontrole en techniek.

Rahied Soebratie

Ik ben Rahied Soebratie. Ik ben 22 jaar en kom uit Delft. Ik ben drie jaar geleden als trainer bij de club gekomen. Volgend jaar train ik de JO11-1. Ik heb vier jaar trainerservaring. Ik vind het leuk om spelers te zien ontwikkelen en om ze te zien groeien, ook als persoon. Ik ga vooral het accent leggen op het individueel spelers beter maken

 

Justin Spiessens

Mijn naam is Justin Spiessens. Ik ben 50 jaar en kom uit Delft. Ik ben de vader van Denzel die dit jaar bij de JO15-1 heeft gespeeld. Volgend jaar ga ik de JO12 selectie trainen. Ik geef al 8 jaar voetbaltraining. Wat ik leuk vind aan trainer zijn is spelers te laten ontwikkelen, training geven aan kinderen en ze als team te laten voetallen. Wat ik de spelers vooral wil leren is om te durven voetballen; fouten maken mag.

Randy de Jong

Ik ben Randy de Jong. Ik woon in Delft en ben 21 jaar. Ik ben al 16 jaar lid van SV Den Hoorn en heb heel de jeugdopleiding doorlopen. Volgend jaar ga ik de JO13-1 trainen. Dit wordt mijn derde jaar als trainer. Wat ik leuk vind aan trainer zijn is het contact met kinderen. Ik vind het leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen en om ze beter te zien worden. Wat ik de spelers vooral wil leren is dat goed voetbal de basis voor succes is.

Rob van der Stap

Ik ben Rob van der Stap. Ik ben 61 jaar en woon in Schipluiden. Ik ben door Edger Kuntz benaderd om training te geven. In eerste instantie dacht ik dat dat niets voor mij was. Na gesprekken met m’n zoon ben ik van gedachte veranderd en heb ik aangegeven graag bij SV Den Hoorn trainer te worden. Volgend jaar ga ik de JO14-1 training geven. Ik heb al 33 jaar trainerservaring. Wat ik leuk vind als trainer is de omgang met jeugd, spelers beter maken, spelers voorbereiden om samen te spelen en zich te ontwikkelen. Ik wil eerst kijken wat de groep kan en dan de spelers zowel individueel als team de tegenstander de wil opleggen en als team proberen dominant te zijn zodat wij bepalen wat er gebeurt in het veld.

Jelmer de Zwart

Mijn naam is Jelmer de Zwart. Ik ben 26 jaar en kom uit Delft. Ik voetbal zelf bij SV Den Hoorn gevoetbald en geef training. Volgend jaar train ik de JO15 selectie. Ik geef al 14 jaar training. De interactie met de spelers in combinatie met de tactiek/strategie tijdens de wedstrijden, dat is wat ik leuk vind als trainer. Volgend jaar wil ik vooral de accenten leggen op de individuele ontwikkeling van spelers en de ontwikkeling als team.

Merijn Verdouw

Mijn naam is Merijn Verdouw. Ik ben 25 jaar en woon in Den Hoorn. Ik ben begonnen als jeugdspeler bij de F. Vanaf toen ben ik niet meer weg geweest. Al mijn sociale contacten heb ik via de club gekregen. Ik ben zelf altijd blijven voetballen en uiteindelijk vrijwillig trainer geworden en gebleven. Volgend jaar ga ik de JO17 trainen. Ik geef al 10 jaar training. Ik vind het leuk om als trainer de passie van de jeugdspelers te zien en bezig te zijn  met hun ontwikkeling en daarin resultaat te herkennen, door het seizoen heen. Wat ik de jongens vooral wil leren is zelf altijd achter je eerste keuzes te staan, nooit twijfelen en trots te zijn wat ze hebben bereikt. Dat naast natuurlijk het ander voetbal tactisch geneuzel.

Gerard Gronsveld.

Mijn naam is Gerard Gronsveld. Ik ben 53 jaar en woon in Delft. Afgelopen jaar was m’n eerste jaar als trainer bij SV Den Hoorn en komend jaar ga ik de JO19 selectie trainen. Ik geef al 26 jaar voetbaltraining. Het leukste aan trainer zijn vind ik het opleiden en beter maken van spelers. Komend jaar wil de jongens nog beter leren voetballen met strijd, beleving, overtuiging en plezier.