Aandacht voor de schoonmakers

Geplaatst op 9 May Thu door Jacky Ruiterman

Hallo allemaal,

Langs deze weg wil ik graag eens aandacht vragen voor de mannen die elke maandag, woensdag en vrijdagmorgen er voor zorgen dat ons clubgebouw er weer schoon en verzorgd uitziet.

Er zijn specialisten op gebied van schoonmaak bezig die, omdat ze de club een warm hart toe dragen, bereid zijn de troep die anderen achterlaten op te ruimen en er voor zorgen dat de uitstraling van ons gebouw de bezoekende verenigingen het gevoel geeft dat ze al met 1 punt achterstaan.

Het moet jullie opgevallen zijn dat alle toegangsdeuren rondom het gebouw weer super SV Den Hoorn rood geschilderd zijn door ook weer een vrijwilliger.

Ook zijn er mannen met veel ervaring op gebied van onderhoud en reparatie wekelijks bezig om zowel het gebouw als de velden en de  spelmaterialen zoals doelen en netten in topconditie te houden.

Helaas moeten er bijna wekelijks reparaties aan de hekken en omheining van de velden worden uitgevoerd omdat men zich op de meest vreemde manier toegang tot de velden verschaft o.a. door het doorknippen van gaas of het bouwen van stellages over de hekken heen..

Het groenonderhoud wordt steeds meer de verantwoording van de club en ook hier schromen de mannen, met meer dan 50 jaar groenervaring, niet de handen uit de mouwen te steken.

Het bestuur zet de lijnen binnen de club uit maar is er maar 1 persoon die wekelijks de lijnen op de velden uitzet en daarvoor de nodige kilometers aflegt, zijn stappenteller is al bijna versleten.

Mochten er naar aanleiding van het bovenstaande mensen zijn die zich aangesproken voelen en hun of haar kennis en tijd ter beschikking willen stellen voor onderhoudswerkzaamheden neem dan contact op met Jan van Beek die u graag het een ander wil uitleggen.

Ik hoop dat u bij het betreden van ons fraaie Eric van Dijk Sportcomplex af en toe is even stilstaat bij al die werkzaamheden die door deze vrijwilligers, meestal buiten beeld, worden uitgevoerd, dank daarvoor!.

Hans van der Vliet

S.V.Den Hoorn

facilitairezaken@svdenhoorn.nl

Mob.06-42401417