Verslag zondag 17 februari pupil van de week Djiano van Dongen

Geplaatst op 18 February Mon door Jacky Ruiterman

Op tijd opgestaan en zo snel mogelijk mijn tenue en trainingspak aan getrokken.Het beloofd een mooi zonnige dag te worden.Ik vond het geweldig. Die spelers kunnen je wel vermaken zeg. Eén van de spelers heeft mij getraind om de aftrap te nemen. En een andere speler heeft mij verteld wat ik moest doen en met alles geholpen. Ik mocht de aftrap dus nemen en ging recht op het doel af. De keeper maakte het nog wel wat moeilijk want ik kon bijna niet scoren. Maar gelukkig ging de bal er via de binnenkant van de paal er toch in. Tijdens de rust met de reserves de bal hooghouden en ik heb ook een panna gemaakt. Vervolgens begonnen we aan de tweede helft. Gelukkig kon ik twee keer juichen voor een doelpunt van Den Hoorn. Eigenlijk hadden dit er drie moeten zijn maar het scoren wilde niet lukken. De laatste vijftien minuten waren heel erg spannend. Dat kwam omdat de tegenpartij ook gescoord had en dat graag nog een keer wilde doen. Maar zij waren nog slechter dus hadden wij gewonnen met twee tegen één. Na de wedstrijd mocht ik mee het kleedlokaal in waar iedereen super blij was. Vervolgens nog naar de bestuurdersruimte waar ik nog een cadeau kreeg. Het was een bal met de handtekeningen van de spelers, scheidsrechter en grensrechters. Tevens kreeg ik ook nog een voetbal certificaat. Ik kom zeker nog eens vaker kijken. Veel succes jongens en nu blijven winnen toch?

Bedankt voor deze hele leuke middag.

Djiano van Dongen

Jeugdspeler JO10-07