Verslag zaterdag 16 februari Concordia JO8-2 – DH JO8-3 6-10

Geplaatst op 17 February Sun door Jacky Ruiterman

Ongelooflijk! Wat een veerkracht! Teamspirit! Snelle leerlingen!!

Had ik het eerder over een wen periode als in we moeten gaan wennen aan spelen met meer weerstand, kan ik nu al zeggen dat we ons razendsnel aan de grotere weerstand hebben aangepast. We stonden snel met 3-0 achter, maar toen sloeg de vonk in de ploeg. En wat voor vonk, zeg maar een steekvlam. Wat een vuurwerk hebben we mogen aanschouwen. Normaal zie je vuurwerk niet goed overdag met een zonnetje erbij, maar vandaag waren we toch echt getuige van voetzoekers, vuurpijlen, strijkers, vuurballen en aaneenschakelingen van peperduur siervuurwerk. Ik krijg nog kippenvel van hetgeen we vandaag voorgeschoteld gekregen hebben. Kenmerkend voor vuurwerk is dat het publiek af en toe een oh en ahh en oh wat mooi roept. Helemaal prima om te waarderen wat onze balvirtuozen ons voorschotelen. Uiteraard, en dat herkennen we allemaal, komt er ook weleens een stukje vuurwerk niet tot ontploffing. So be it, vuurwerk genoeg wat we altijd bij ons hebben!! Wij, de trainers, zien wekelijks welke progressie werkelijk waar iedereen maakt. De een verzorgt de voetzoekers, de ander de strijkers en weer een ander het siervuurwerk.

Toppers, ik ben echt heel erg trots op jullie.

Ouders, fasten your seatbelts en be prepared for next level fireworks. Just watch and enjoy the kids develope themselves!!

Maandag trainen we verder aan het ontmantelen van tegenaanvallen en het nog effectiever inzetten van onze eigen wapens (en die hebben we in overvloed).

Jochem