SV Den Hoorn stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Geplaatst op 22 December Sat door Jacky Ruiterman

Thomas Duivenvoorden nieuwe hoofdtrainer eerste klasser SV Den Hoorn

Voor het seizoen 2019-2020 heeft SV Den Hoorn zich verzekerd van een nieuwe hoofdtrainer. Thomas Duivenvoorden (foto) was de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer van tweedeklasser DOSR en daarvoor jeugdtrainer bij ADO Den Haag, VVSB, Wilhelmus en Alphense Boys. Thomas (32 jaar) volgt dit seizoen zijn opleiding Trainer-Coach 1. Hij loopt hiervoor stage en is daarnaast assistent van hoofdtrainer Jan Zoutman bij 2e divisionist VV Katwijk.

De huidige hoofdtrainer Frank Kuijl heeft eerder deze maand te kennen gegeven geen kandidaat te zijn voor een vervolgperiode. Trainer Ronald Hes heeft van de KNVB bericht ontvangen, dat hij voor de eerstkomende cursus UEFA A is toegelaten, maar kreeg naast deze positieve mededeling ook vervelend nieuws: hij krijgt geen dispensatie om als zelfstandig hoofdtrainer volgend seizoen SV Den Hoorn te leiden.

Ronald Hes promoveerde eerder met SV Den Hoorn in drie jaar tijd naar de eerste klasse. De club is Ronald enorm dankbaar voor zijn verdienste bij de promotie en ontwikkeling van het eerste elftal naar waar het nu staat. We feliciteren Ronald met de toelating tot deze cursus UEFA A, we wensen hem heel veel succes en rekenen op een prachtige tweede seizoenshelft.