Verslag zondag 4 november pupil van de week Salomé Linde

Geplaatst op 14 November Wed door Jacky Ruiterman

Hallo ik ben Salomé Linde en ik speel in JO10-3. Mijn vader zei tegen mij, dat ik pupil van de week mocht zijn. Ik zei:” Wat is dat?” Mijn vader zei: ”Je mag dan met het eerste mee, maar verder is het een verassing!” Ik vond het heel spannend. Op 4 november 2018 was de dag aangebroken. We gingen snel naar de club. We werden opgevangen door Jan van Beek. Ik werd naar de kleedkamer gebracht .Daar waren alle spelers. Ik mocht ze allemaal een hand geven. De trainer zei tegen de spelers hoe ze moesten spelen en dat de tegenstander korte corners nam. Na de bespreking gingen we naar het veld. Ik ging een balletje tikken met de reserve spelers. Daarna gingen we weer naar binnen. Ik ging met de  grensrechter mee naar binnen. 5 minuten later stonden alle spelers in een rij bij de deur. Ik kreeg van de scheidsrechter de bal. Toen liepen we het veld op. Ik nam de aftrap met de spits en rende op de keeper af. Gelukkig scoorde ik. Ik rende snel naar de dug-out. De wedstrijd was heel spannend. De uitslag was 0-0 tegen de koploper. Na de wedstrijd ging ik naar de bestuurskamer en kreeg ik een bal met alle handtekeningen van de spelers. Ik kreeg ook nog een certificaat. Toen ging ik naar huis. Het was een heel leuke dag die ik nog heel lang zal herinneren! 

Salomé Linde