SV Den Hoorn start met talententraining bovenbouw

Geplaatst op 10 November Sat door Roberto van Beek

SV Den Hoorn start vanaf 12 november met wekelijkse zogeheten talententraining. In deze training werken spelers uit verschillende teams – het 1e elftal, 2e elftal en onder 19 – aan hun technische vaardigheden. De grootte van de groep is beperkt waardoor veel aandacht uit kan gaan naar de ontwikkeling van het individu. De teamtrainers bepalen welke spelers voor deze trainingen worden uitgenodigd. De samenstelling kan gedurende het seizoen wisselen.

De training wordt verzorgd door Martijn Leonard. Martijn voetbalde in het verleden in de jeugd van o.a. Feyenoord en ADO Den Haag en kwam uit voor het eerste elftal van Vitesse Delft. Na zijn actieve periode als speler trainde Martijn o.a. jeugdteams van Concordia en was hij de afgelopen drie jaar hoofdtrainer bij dezelfde club. Martijn: “Ik zie het als een mooie uitdaging om talentvolle en leergierige spelers van Den Hoorn te helpen bij hun ontwikkeling. Het geven van deze talententrainingen kan ik daarnaast goed combineren met mijn werkzaamheden in het voetbal bij voetbalclub FFC in Moskou (Rusland), in Heerenveen en mijn voetbalacademie Next Football”.

Met deze training geven wij invulling aan het Voetbalbeleidsplan. We verwachten dat onze spelers hier veel baat bij hebben en minstens zo belangrijk, veel plezier aan beleven.

Hoofdjeugdopleiding
Technische Commissie senioren