Hoofdsponsors Jacq Poot en Van der Helm Groep verlengen contract met 3 jaar

Geplaatst op 2 October Tue door Roberto van Beek

We prijzen ons bij S.V. Den Hoorn gelukkig met de aanwezigheid van 3 hoofdsponsors. Vorig jaar was het de beurt aan ING om het contract met 3 jaar te verlengen. Deze keer was het de beurt aan Jacq Poot en Van der Helm Groep om hun overeenkomst met eveneens 3 jaar te verlengen. Op de foto’s hieronder het officiële tekenmoment met Yvonne Ruiterman (Jacq Poot) en Marco Dächer (Van der Helm Groep).

Vanuit de sponsorcommissie en de hele vereniging willen we Yvonne Ruiterman (foto) en Richard van der Helm (Van der Helm Groep) bedanken voor hun vertrouwen in S.V. Den Hoorn. Richard van der Helm kon zelf bij dit moment niet aanwezig zijn en werd daarom vertegenwoordigd door Marco Dächer. Wij kijken uit naar opnieuw een mooie voortzetting van de samenwerking.

Met Jacq Poot en Van der Helm Groep heeft S.V. Den Hoorn een bijzondere hoofdsponsor. S.V. Den Hoorn is er trots op dat ze met de gehele A en B selectie + B-jeugd selectie de naam dragen van een goed doel; Fight cancer.

Fight cancer is het jonge en eigenzinnig actielabel van KWF Kankerbestrijding voor jongvolwassenen (20-40). Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laat Fight cancer zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireert ze mensen om mee te doen.