Verslag zaterdag 22 september sv Leidschenveen JO8-2 – DH JO8-2

Geplaatst op 24 September Mon door Jacky Ruiterman

“Mooie start van de competitie”

De drie punten van de eerste competitie wedstrijd zijn meegenomen naar Den Hoorn. Bij sv Leidschenveen werd met 2-13 gewonnen.

Wederom vroeg spelen vandaag. Om 8.30 uur uit bij sv Leidschenveen, dat betekende nog eerder opstaan dan op een schooldag, maar de jongens hadden er zin in.

Joni was vandaag aanvoerder en de eerste helft ging Xiem op doel.

Na een goede warming up gingen de jongens van start. Een vliegende start zelfs, we kwamen al snel op 0-3 voorsprong. Gelukkig was Leidschenveen daardoor wakker geschud en kwamen zij mooi terug op 2-3. Het werd spannend. Mooie combinaties over en weer zorgde ervoor dat het voor alle ouders leuk kijken was. Toch liep Den Hoorn uit naar een voorsprong van 2-8 in de rust.

De tweede helft was het de beurt aan Sven om op doel te gaan. En na de heerlijke limonade had iedereen weer voldoende energie. De jongens en meisje van Leidschenveen gingen vol goede moed van start en maakte het Sven knap lastig met een paar mooie schoten op doel. Ook boden ze meer weerstand waardoor Den Hoorn harder moest werken om voor de goal te komen. Toch lukte het om nog 5 x te scoren waardoor de eindstand op 2-13 kwam. Mats

Ian, Jay, Jelmer en Xiem hebben gescoord. Wout, Joni en Sven hebben hiervoor de perfecte voorzetten gegeven. Het was weer echt teamwork met deze jongens! 

Tot volgende week.