Bart Holierhoek nieuwe verzorger bij SV Den Hoorn 1

Geplaatst op 7 September Fri door Jacky Ruiterman

Na vertrek Harrie Brouwers heeft SV Den Hoorn in clubman Bart de droomkandidaat’ als verzorger voor ons vlaggenschip.  

Met ingang van seizoen 2018/2019 zal geboren Hoornees Bart Holierhoek de verzorging van het eerste elftal van SV Den Hoorn op zich nemen. In eerdere berichten konden we op de site al aankondigen dat Bart de medische staf van SV Den Hoorn zal gaan versterken als eindverantwoordelijke fysiotherapeut. 

Werkervaring 

Bart is al meer dan 25 jaar lid bij de club en dus geen onbekende bij de vereniging. Hij voetbalde in het verleden bij SV Den Hoorn en is daarnaast als sportverzorger bij SV Den Hoorn actief geweest. Bart deed werkervaring op bij clubs als Westlandia en Sparta Rotterdam (BVO) en is nu klaar om de ambities van SV Den Hoorn ook op het medisch/fysieke vlak mede vorm te geven en voor het eerste elftal de verzorging op te pakken.  

Bart is in het dagelijks leven werkzaam als sportfysiotherapeut bij AdFysio de Lier. Vanuit dit vertrekpunt zal hij zich gaan richten op het medische beleid van de club. Met AdFysio als partner nemen de mogelijkheden voor leden van SV Den Hoorn enorm toe. Het gerenommeerde Centrum voor Fysiotherapie en Beweging uit De Lier heeft de beschikking over een groot aantal specialismen en faciliteiten. 

Sportspreekuren 

Op meerdere avonden in de week zijn er sportspreekuren voor alle leden van de club. Zowel jeugdspelers, spelers van niet-selectieteams, als de selectiespelers kunnen per medio augustus terecht op het sportcomplex voor doelgerichte en hoogwaardige behandeling en begeleiding. Bart zal samen met collega Arnold (tweede elftal) voor de seniorenselectie de ernst van de blessure en het verder te voeren beleid uitvoeren. Tessa Koop doet hetzelfde voor de vrouwen en meisjes en Bob van Breugel zal dit doen voor de overige jeugd tijdens de betreffende spreekuren. Een uitgewerkt schema van de precieze tijden volgt op zeer korte termijn op de site.  

Daarnaast zal er vanaf komend seizoen op iedere trainingsavond een verzorger/fysiotherapeut aanwezig zijn om spelers te verzorgen en begeleiden. Onze medische staf is voorzien van herkenbare kleding. Spreek ons gerust aan en vraag naar de mogelijkheden.