We zijn weer begonnen

Geplaatst op 24 August Fri door Jacky Ruiterman

Beste voetbalvrienden,

Het seizoen is weer begonnen, en wat hebben we er weer zin in.

Onze grote dank gaat uit naar de schoonmakers die het complex afgelopen maanden weer spik en span hebben gemaakt.
Het was weer een hele klus om de vloer weer te laten glimmen, en de kleedkamers weer schoon te krijgen. Mannen allemaal bedankt hiervoor petje af.

Willen alle teams na de trainingen en wedstrijden de kleedkamers ook weer bezemschoon en netjes achterlaten. Zijn de teams die erna komen en de vrijwilligers ook erg blij mee.

Tevens doen we gelijk een oproep aan iedereen om de lege bekertjes of patatbakjes in de vuilnisbak te deponeren. Dat scheelt weer een hoop werk voor onze vrijwilligers, want die moeten we zeker koesteren en een handje helpen. Kleine moeite toch, thuis doe je dat ook niet.

Een groot verzoek voor de fietsers en scooter rijders, zet a.u.b je fiets in de fietsenstalling en niet bij de scooter parkeerplaats. En alle scooters aan de linkerzijde parkeren. Laat a.u.b. het pad vrij, voor noodgevallen is dit echt nodig en het scheelt een hoop ergernis voor vele mensen. Als we met elkaar dit allemaal doen, dan kunnen we alleen maar trots zijn op ons zelf.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging wordt dan vrijwilliger bij de club , en meld je aan bij Jan van Beek vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl. Absoluut dankbaar werk en nog gezellig ook. Want zonder onze vrijwilligers kunnen we niet bestaan.

Vrijdag 31 augustus vanaf 21.00 uur hebben we opening Den Kantien. Kom gezellig langs voor een praatje en een drankje.

Mocht je het leuk vinden om die avond achter de bar te staan meld je dan bij activiteiten@svdenhoorn.nl

We wensen alle voetbalvrienden van de SV een plezierig en sportief seizoen.