Nieuwe teamindeling JO17 en JO19

Geplaatst op 27 August Mon door Koen de Joode

Een aantal weken geleden is op deze site de teamindeling van de JO 17 en JO 19 bekend gemaakt. Daarna zijn er door de ledenadministratie nog diverse opzeggingen ontvangen. Hierdoor is er een tekort aan spelers in sommige teams ontstaan.

In overleg met het Hoofd Jeugdopleiding en de Voorzitter Jeugdcommissie zijn wij tot de conclusie gekomen om één team terug te moeten trekken. Dit is de JO 17-7 geworden. De spelers uit dit team zijn onderverdeeld over de overige teams. Hierbij is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de spelers zelf en (voormalige) leiders. Het is gelukt om alle spelers in te delen in de overige teams. Wij rekenen op begrip vanuit spelers en ouders.

Leiders en trainers

Zoals jullie kunnen zien bij de teamindeling zijn nog niet voor alle teams de functies van leiders en trainers ingevuld. Bij deze het verzoek aan alle ouders en vrijwilligers om je alsnog aan te melden. Zonder jullie hulp is het voor onze kinderen niet mogelijk om te trainen en deel te nemen aan de competitie.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Groeten,

Gerrie Spaans (0653213032)