Harrie Brouwers gestopt

Geplaatst op 31 August Fri door Monique Schulte

Beste spelers en leden van de SV den Hoorn.

Zoals jullie wel is opgevallen ben ik op dit moment niet meer actief bij de club als verzorger van de selectie.

In de afgelopen periode heb ik veel zitten denken over de toekomst en tot het besluit gekomen om me meer met mijn familie te bemoeien en meer tijd door te brengen met ze.

Dit is de reden waarom ik gestopt ben.

Ik wil een ieder bedanken voor de afgelopen 23 jaar die ik actief was bij de club. We hebben allen veel meegemaakt, gelachen/gehuild/plezier en ook heel veel leed en verdriet (mensen die ons dierbaar waren en verloren hebben).

Ik ga geen namen noemen om mensen te bedanken, daar ik bang ben dat ik mensen oversla c.q. vergeet.

Ik ben de club niet vergeten en jullie zullen me regelmatig zien langs de lijn als het eerste zijn wedstrijd speelt. Ik blijf de club volgen.

Ik wens ieder veel sportieve tijd toe en een zeer goede gezondheid. Nogmaals bedankt en tot langs de lijn.

Vriendelijke en sportieve groet,

Harrie.

We vinden het jammer, maar begrijpelijk, dat Harrie Brouwers de keuze gemaakt heeft om zijn taken als verzorger neer te leggen. In 23 jaar heeft hij menig speler weer opgelapt en daarnaast is hij ook altijd in de weer geweest met alle materialen van de selectie..Wij wensen hem veel geluk en hopen hem nog vaak terug te zien langs de velden.

Namens het bestuur,

Monique Schulte