Bericht keeperstraining

Geplaatst op 28 August Tue door Koen de Joode

Beste keepers en keepsters (ouders en verzorgers) van s.v. Den Hoorn,

Om te beginnen zal ik  me eerst even voorstellen. Mijn naam is Peter de Bruyn en vanaf dit seizoen de keeperscoördinator (jeugd) bij s.v. Den Hoorn.  Daarnaast zal ik de hoofdtrainer Hans Suiker assisteren tijdens de keeperstrainingen op de maandag- en woensdagavond.

De keeperstrainingen zijn inmiddels van start gegaan. We trainen op de maandag- en woensdagavond op veld 2. Voor de exacte indeling en tijdstippen verwijs ik gemakshalve naar de internetsite van s.v. Den Hoorn (zie trainingsschema onderaan!).

LET OP: de trainingstijden op de maandagavond zijn inmiddels gewijzigd en staan nu correct op de internetsite.

Ook wil ik graag een afspraak met jullie maken. Mocht je een keer niet kunnen trainen door bijvoorbeeld ziekte, een blessure of huiswerk, meld (bellen, sms of Whatsapp) je dan altijd ruim van te voren af.  De trainers rekenen op jullie aanwezigheid en ook de oefenstof en het aantal trainers is vaak afgestemd op het aantal beschikbare keepers/keepsters.

Mede namens de keeperstrainers Hans Suiker, Fausto den Heijer en Jan Drop, wil ik alle keepers en keepster een sportief en succesvol seizoen toewensen.

 

Met sportieve groet,

Peter de Bruyn

Coördinator keepers seizoen 2018-2019

Keeperstrainer seizoen 2018-2019

Mobiel: 06 54 69 67 89