Medisch team SV Den Hoorn uitgebreid

Geplaatst op 10 July Tue door davevanlier

Met ingang van seizoen 2018/2019 komen Bart Holierhoek en Arnold Berg de medische staf van SV Den Hoorn versterken.

Bart is al meer dan 25 jaar lid bij de club en dus geen onbekende bij de vereniging. Hij voetbalde in het verleden bij SV Den Hoorn en is daarnaast als sportverzorger bij SV Den Hoorn actief geweest. Bart deed werkervaring op bij clubs als Westlandia en Sparta Rotterdam (BVO) en is nu klaar om de ambities van SV Den Hoorn ook op het medisch/fysieke vlak mede vorm te geven. Bart is in het dagelijks leven werkzaam als sportfysiotherapeut bij AdFysio de Lier. Vanuit dit vertrekpunt zal hij zich gaan richten op het medische beleid van de club. Met AdFysio als partner nemen de mogelijkheden voor leden van SV Den Hoorn enorm toe. Het gerenommeerde Centrum voor Fysiotherapie en Beweging uit De Lier heeft de beschikking over een groot aantal specialismen en faciliteiten.

Arnold heeft bij vele clubs in Delft en Den Haag zijn verzorgerskwaliteiten geëtaleerd. Hij zal nu beschikbaar zijn op de maandagavond voor de jeugd, op zaterdag voor de JO19-1 en op zondag voor het tweede seniorenelftal.

Op maandagmiddag/-avond en woensdagmiddag/-avond zijn er sportspreekuren voor alle leden van de club. Zowel jeugdspelers, spelers van niet-selectieteams, als de selectiespelers kunnen per medio augustus terecht op het sportcomplex voor doelgerichte en hoogwaardige behandeling en begeleiding. Bart bekijkt samen met de collega’s Arnold en Harrie voor de seniorenselectie de ernst van de blessure en het verder te voeren beleid. Tessa doet ditzelfde voor de vrouwen en meisjes en Bob voor de jeugd tijdens de betreffende spreekuren. Daarnaast zal er vanaf komend seizoen op iedere trainingsavond een verzorger/fysiotherapeut aanwezig zijn om spelers te verzorgen en begeleiden.