Fight Cancer bedankt S.V. Den Hoorn

Geplaatst op 22 July Sun door Jacky Ruiterman

Lieve SV Den Hoorn toppers,

Wederom hebben we dit jaar een geweldig bedrag van jullie ontvangen, ditmaal € 10.804,- Voor die waanzinnige bijdrage zijn we jullie ontzettend dankbaar. We voelen ons ontzettend gesteund door jullie in onze gezamenlijke strijd tegen kanker.

Met deze donatie dragen jullie bij aan de strijd tegen kanker. Want 1 op de 3 mensen krijgt kanker in zijn of haar leven en dat is veel te veel.

Fight cancer financiert met jullie steun onderzoek van jong, talentvolle artsen en onderzoekers waarvan wij verwachten dat ze in de toekomst tot de top van de oncologie zullen behoren. Wil je meer weten over deze onderzoekers en hun onderzoek, kijk dan op onze website. Daarnaast financieren wij preventieonderzoek en -campagnes.

Door met elkaar meer onderzoek mogelijk te maken is er een steeds grotere kans op genezing van kanker. En door preventieonderzoek te steunen, zorgen we samen voor minder kanker. Met jullie donatie dragen jullie hier aan bij. Zie dit bedankfilmpje van één van onze onderzoekers, Esmé Waanders. Kortom, door jullie inzet maken we een grotere vuist tegen kanker, zodat dit in de toekomst geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Thank you for joining the good fight.

Limore Noach
Directeur Fight cancer