A-selectie S.V. Den Hoorn 2018 / 2019 krijgt vorm

Geplaatst op 30 April Mon door davevanlier

S.V. Den Hoorn is verheugd te kunnen melden dat de A-selectie voor het komende seizoen grotendeels is ingevuld. De Technische Commissie en Technische Staf verzorgen in nauwe samenwerking de samenstelling van de selectie. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar de doorstroom vanuit de eigen jeugdopleiding. JO19-1 – dat momenteel strijdt voor een promotieplek naar de 4e divisie – levert maar liefst 7 spelers af aan de A-selectie:

  1. Twan Ruijgt
  2. Joey Stoel
  3. Max van den Bergh
  4. Kensley Plaate
  5. Dave van Lier
  6. Richinaldo Seferina
  7. Jonne Zonneveld

Daarnaast zijn we blij dat we ons met Dewi van Wichen (Oliveo), Rick van der Mast (SEP, voorheen jeugdspeler bij DHC, Excelsior Rotterdam, Feyenoord) en Mark Vermeulen (Vitesse Delft, voorheen TOGB en Schipluiden) gericht hebben kunnen versterken.

Robert-Jan Kuipers, Tim Steenks en Marvin Vermeer stoppen met selectievoetbal. Gautam Kalpoe vertrekt naar HBS. Wij danken hen voor de seizoenen dat zij deel hebben uitgemaakt van de A-selectie van S.V. Den Hoorn en wensen hen veel succes in de toekomst.

Speciale dank gaat uit naar Marvin die maar liefst tien seizoenen het shirt van ons eerste elftal droeg. Marvin promoveerde twee keer van de 3e naar de 2e klasse en werd vorig seizoen kampioen in diezelfde 2e klasse.

We hebben de volle overtuiging dat we met onze selectie weer een stap voorwaarts zetten om onze ambities waar te kunnen maken.

Technische Commissie S.V. Den Hoorn