Trainer Den Hoorn 3 (B-selectie)

S.V. Den hoorn zoekt met ingang van het seizoen 2017 – 2018 voor een jonge en ambitieuze spelersgroep een:

Trainer Den Hoorn 3 (B-selectie)

Het bieden van voetbalplezier aan alle leden van S.V. Den Hoorn, waarbij prestatie voorop staat en daarnaast recreatie geboden wordt aan alle leden. Dat is de missie van S.V. Den Hoorn.

S.V. Den Hoorn is een vereniging om trots op te zijn. Het sportpark heeft een prachtige uitstraling, we tellen ruim 1.100 leden en hebben een sterk groeiende jeugdafdeling met op dit moment 59 teams. De club, goed georganiseerd, is financieel gezond met o.a. de steun van een businessclub met ruim 70 ondernemers.

Kernwaarden binnen onze vereniging zijn:

Bij S.V. Den hoorn staat het opleiden van voetballers centraal. De jeugdafdeling biedt spelers en speelsters de mogelijkheid zijn of haar vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Het voetbalbeleid is vastgelegd in een Voetbaltechnisch Beleidsplan dat we op dit moment herijken voor de mooie ontwikkelingen die ons de komende jaren te wachten staan.

De A en B-selecties tellen momenteel drie elftallen, voor elk elftal heeft één hoofdtrainer de eindverantwoordelijkheid. De medische staf is er voor de verzorging, begeleiding en herstel van selectiespelers (1e t/m 3e). En een specifieke keeperstrainer traint alle selectiekeepers.

Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het derde elftal. Dit elftal speelt in de reserve tweede klasse zondag en is een opleidingselftal dat de brug slaat tussen de jeugdafdeling en de A-selectie. Ook dit het seizoen herbergt het derde elftal weer veel jonge spelers en de komende jaren is er veel aanwas vanuit de jeugd.

De trainingen vinden plaats op dinsdag- en vrijdagavond en (in de voorbereiding) extra op donderdagavond. Naast de trainingen ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en coaching op zondag.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie binnen onze vereniging, aarzel dan niet. Reageer nu en ga met ons het gesprek aan!

Functie eisen:

Voor nadere informatie: Bert-Jan Nolden, 06-22209486 (Lid technische commissie)
Schriftelijke sollicitaties met curriculum vitae uiterlijk 15 maart 2017 aan: bjnolden@yahoo.com