Scheidsrechter jeugd

Op de zaterdag is het altijd een drukte van belang op ons complex. Alle jeugd gaat dan voetballen. Natuurlijk zijn voor al die thuiswedstrijden scheidsrechters nodig en dat zijn er heel wat. Tot nu toe hebben we er nog steeds niet genoeg. Vaak wordt het opgelost doordat een ouder dan gaat fluiten, maar het is toch prettig als je van te voren al weet dat er een scheidsrechter is. Zonder dat er ter plekke nog even uitgemaakt moet worden wie er kan/gaat fluiten. Vind je het gezellig om lekker bezig te zijn tussen de mensen, heb je op zaterdag een paar uurtjes tijd en weet je wat van de voetbalregels? Meld je dan aan als scheidsrechter voor de jeugd.

Met name bij de C en D-jeugd zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Het blijkt dat een groot veld en de buitenspel-regel voor menigeen een barrière vormt om te gaan fluiten. Maar dat hoeft het zeker niet te zijn! Voor extra ondersteuning is er begeleiding vanuit de scheidsrechterscommissie. Als je het heel erg leuk vindt en meer wilt fluiten, biedt SV Den Hoorn de gelegenheid om kosteloos een basis opleiding scheidsrechter (BOS) te volgen.

Ook jeugd kan zich aanmelden voor scheidsrechter. Vanaf 12 jaar kan je wedstrijden gaan fluiten van de F en soms de E. Eerst krijg je natuurlijk een cursus en begeleiden we je bij de eerste wedstrijden. En na de wedstrijd is er altijd een scheidsrechter beneden aanwezig aan wie je de uitslag doorgeeft en je je verhaal kwijt kan. Op de club krijg je een scheidsrechters-shirt als je gaat fluiten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Jan van Beek (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl of tel. 06 25 450316)