Jeugdtrainer worden

Het aantal jeugdspelers is inmiddels over de 600 gegaan en het blijkt dat S.V. Den Hoorn een bepaalde aantrekkingskracht vertoond. De aanmeldingen blijven nog altijd binnenkomen en het hanteren van wachtlijsten is noodzakelijk geworden. Om onze jeugd maximaal te kunnen begeleiden bij trainingen en wedstrijden is het essentieel dat we een beroep kunnen blijven doen op onze huidige vrijwilligers maar ook ons moeten realiseren dat aanvulling noodzakelijk is.

Als jij een bijdrage wilt leveren aan de toekomst van onze jeugd, benader dan één van de contactpersonen hiernaast voor meer informatie.

Mocht je het geven van een voetbaltraining zo leuk vinden dat je er meer mee wilt doen dan geeft de KNVB Academie korte cursussen voor voetbaltrainer binnen het vrijwillige kader zoals:

Maar je kunt natuurlijk ook een echte opleiding volgen als voetbaltrainer of voetbalcoach. Hiervoor heeft de KNVB Academie de volgende cursussen beschikbaar. Wij denken graag met je mee hoe we jouw ambities en de belangen van de club met elkaar kunnen verenigen!