S.V. Den Hoorn werpt zich op voor Fight cancer!

S.V. Den Hoorn heeft een bijzondere hoofdsponsor. Hoofdsponsoren zijn normaliter commerciële ondernemingen uit de regio die doormiddel van sponsoring hun naamsbekendheid willen vergroten. S.V. Den Hoorn is er trots op dat ze met de gehele A en B selectie + 6 vrouwen / meiden teams de naam dragen van een goed doel; Fight cancer.

Fight cancer is het jonge en eigenzinnig actielabel van KWF Kankerbestrijding voor jongvolwassenen (20-40). Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laat Fight cancer zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireert ze mensen om mee te doen.

Dit initiatief is mogelijk gemaakt door Jacq Poot Holding b.v. en Van der Helm groep in nauwe samenwerking met de organisatie van Fight Cancer. In de praktijk zal S.V. Den Hoorn  helpen om de marketingcommunicatiedoelstellingen van de organisatie Fight cancer te verwezenlijken door de organisatie meer aandacht te geven in onze regio.

banner_ing_728x90

S.V. Den Hoorn heeft een warme band met dit goede doel. Drie maal eerder heeft de Hoornse vereniging een inzamelingsdag en andere acties georganiseerd waarbij er totaal zo’n € 138.350 is opgehaald. Met dit initiatief voegt de gezond groeiende voetbalclub S.V. Den Hoorn een nieuw hoofdstuk toe aan de goede relatie tussen haar vereniging en de organisatie Fight cancer.

www.wefight.nl