Helpen als vrijwilliger

Bezoek een medewerkersavond bij S.V. Den Hoorn en verbaas u over de mensenmassa: voor een club met meer dan 1000 leden, heeft Den Hoorn met een aantal van 300 vrijwilligers een bewonderenswaardig aantal mensen actief.

Vanaf het begin, toen de pioniers tegen alle stromen in de club van de grond trokken, is de binding met de club erg groot. En nu de club enorm is gegroeid, is het mooi om de betrokkenheid te zien van onze leden en alle mensen die ‘iets’ met de vereniging hebben. Door de groei van de vereniging is de organisatie er omheen steeds groter en professioneler geworden. En dat is nodig om S.V. Den Hoorn de geweldige club te laten blijven die het nu is. En daarvoor hebben we je hulp als vrijwilliger hard nodig!

Of je als vrijwilliger nu ‘iets’ of ‘ongelofelijk veel’ voor de club doet, maakt niet uit. En of je het doet uit verantwoordelijkheidsgevoel, voor de gezelligheid bij de club of om iets terug te doen voor de club waar je zelf speelt/speelde of je zoon of dochter voetbalt, maakt ook niet uit. Feit blijft dat er veel voldoening uit te halen is voor jezelf en er veel waardering voor is vanuit de club!

Dus voor diegenen die nog nooit zijn uitgenodigd voor een medewerkersavond: daar kun je zelf verandering in brengen door je aan te melden als vrijwilliger! Of het nu gaat om een elftal te leideren, te helpen achter de bar of te helpen bij de schoonmaak. Je bent van harte welkom. Dus vul onderstaand je gegevens in en we nemen direct contact met je op. Of bel rechtstreeks met één van de mensen rechts op de pagina.

Je naam*

Je e-mailadres*