Gastheer / -vrouw op zondag

Als de senioren op zondag voetballen, ontvangen we netjes de bezoekende clubs. Soms weten ze niet precies in welke kleedkamer ze moeten zijn, op welk veld ze moeten spelen en wordt er nog wel eens om een pleister of ijs-pakking gevraagd. De scheidsrechters worden ontvangen en doorverwezen naar de wedstrijd die ze gaan fluiten. Ook staat er thee klaar voor de mannen om de ergste dorst te lessen.

Dit seizoen hebben we op zondagochtend een paar jeugdteams die spelen, dus limonade wordt er dan ook geschonken voor de jongens en meiden.

Kortom, veel drukte en gezelligheid en om een praatje hoeft u niet verlegen te zitten. Wilt u alles in goede banen leiden en bent u een paar uurtjes vrij? Dan hopen wij u als gastheer of gastvrouw op de zondag bij ons te zien.

Tijden (1 x per 4 weken) in overleg tussen 9.30 – 16.30 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Jan van Beek (vrijwilligerscoordinator@svdenhoorn.nl of tel. 06 25 450316)