Uitje BC leden

Woudseweg 132
2635 CG Den Hoorn

Beste Businessclub lid,

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Traditiegetrouw wordt dan ook het businessclub uitje georganiseerd. Graag nodigen wij u uit bij Boerderij Kleijweg in Den Hoorn.

U wordt vanaf 19.00 uur verwacht voor een kopje koffie. Na een korte introductie zal het gezelschap onderverdeeld worden in een tweetal groepen. Beide groepen zullen een bezoek brengen aan bedrijven in de omgeving, namelijk loonsproeibedrijf Richard Hoogendijk en Aan tafel met Karin.

Na de bedrijfsbezoeken komen we terug bij Boerderij Kleijweg. Bij terugkomst is er nog een gezellig samenzijn met verscheidene hapjes en drankjes tot middernacht.

Graag ontvangen wij uw aanmelding of u met één of twee personen komt voor 10 mei bij Yvonne via 06-22532002 of activiteiten@svdenhoorn.nl

We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groeten,
De Sponsorcommissie