Kamp voor JO11 en JO10 teams

Evenement vindt plaats op 14 juni 2019

AHOYY zeelieden van ons rood-witte vlaggenschip.

Heel lang geleden toen Den Hoorn als klein dorp nog actief was in de piraterij vochten zij felle strijden uit met vele rivalen. Het hardste ging het er aan toe tegen de blauw-gele piraten uit Schipluiden. Deze werden natuurlijk meestal in het voordeel van Den Hoorn beslist. Vele jaren is het nu al stil rond de blauw-gele piraten, maar het schijnt dat ze de afgelopen jaren stilletjes piraten hebben opgeleid om nog één laatste slag te slaan om ons vlaggenschip over te nemen. Hun haat en jaloezie richting Den Hoorn is alleen maar groter geworden door onder andere vele successen op de voetbalvelden en door ons mooie en groeiende dorp.

SLECHT NIEUWS!!
De blauw-gele piraten hebben zich vergrepen en hoe…! Sinds vorige week is onze kapitein vermist en wij vermoeden dat dit komt door de piraten uit Schipluiden. Wij willen daarom jullie vragen om ons te helpen de kapitein te vinden en terug te brengen naar ons dorp.

De kantine wordt wederom omgetoverd tot het vlaggenschip der rood-witte piraten en wij hebben jullie nodig om er weer een groot feest van te maken!

Wij hebben hier zoveel mogelijk hulp voor nodig en welke hulp is beter, dan de hulp van onze eigen toppers. Dus meld je snel aan en help ons de kapitein te vinden!

Wil jij er dit weekend ook bij zijn, geef je dan voor 31 mei op via

Kampdatums:
–       JO10 & JO11  14 & 15 juni 2019 van 15:00 tot 14:00 uur
–       JO8 & JO 9     15 & 16 juni 2019 van 15:00 tot 14:00 uur

Kosten bedragen 30,-

Wat krijg je:
–       Vele spelactiviteiten (waaronder een supergaaf avondspel met speurtocht)
–       Een overnachting op de club
–       Een avondmaal, ontbijt en middag eten
–       Een volle dag plezier op en rond de club

Bovenal een levenslange ervaring van een supervet JEUGDKAMP