Jeugddag voor JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties

Evenement vindt plaats op 16 juni 2018

Beste jeugdleden van de teams JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties,

Helaas moeten wij jullie vertellen dat er dit jaar geen kamp komt voor jullie op de club. Maar om jullie toch nog een leuke afsluiting te geven hebben we besloten om er een jeugddag voor de JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties te regelen.

Op zaterdag 16 juni van 10.00 uur tot 18.00 uur. Set in Motion zet voor jullie leuke attracties klaar en we doen nog een onderling toernooitje. Jullie worden om 10.00 uur ontvangen met limonade en wat lekkers. Er wordt ook geregeld voor lekkere broodjes tijdens de lunch en we sluiten de dag af met een BBQ.

De kosten voor deze enorme leuke dag zijn €10,- p.p. Meld je daarom voor 2 juni bij svdenhoornjeugddag@hotmail.com.  Vermeld bij de aanmelding je naam, team, telefoonnummer ouders/verzorgers, eventuele allergie of medicijnen.

Er moet voor 9 juni betaald zijn op SV Den Hoorn NL67 RABO 0140616063 vermeld hierbij: jeugddag en je naam.

Deze geweldige dag is alleen geldig voor de jeugdleden van de JO-11, JO-9, JO-8 en de scoorties van SV Den Hoorn.

Wij hebben er zin in!

Organisatie jeugddag