Fietsen voor Fight naar DOSKO

Evenement vindt plaats op 22 april 2019

Op 2de paasdag 22 april organiseert Voetbalvereniging SV Den Hoorn een fietstocht naar de uitwedstrijd Dosko 1 tegen Den Hoorn 1.

Het is de bedoeling dat we SV Den Hoorn steunen, sportief bezig zijn, en uiteraard gaan we een mooi bedrag ophalen voor Fight.

Via de eilanden komen we na ongeveer 100 km in Bergen op Zoom aan.

Voor de veiligheid gaan we b.v. in 3 kleine groepen van +/- 20 fietsers en ook per categorie starten we apart.

Groep 1: De slakken +/- 22 km per uur  start 7.30 uur

Groep 2: De zebra’s +/- 26  km per uur  start 8.30 uur

Groep 3: De hazen   +/-  30 km per uur   start 9.30 uur

Bij de slakken hebben al diverse mensen aangemeld zoals Pleun vd Akker, Hans v Beek, Leo de Kok, Ysbrand Kraus, Pim de Wit en de zwarte kous gaat ook weer mee. Dus meld je aan in welke groep je mee wilt rijden.

Er gaat ook een begeleider en een reserve fiets mee. De helm is verplicht en we houden ons aan de verkeersregels.Je spullen gaan mee met de spelersbus zodat jullie bij Dosko kunnen douchen en daarna naar de wedstrijd kunnen gaan kijken. De terugreis wordt per bus door ons geregeld en ook voor je fiets.

Iedere deelnemer betaald minimaal 25 euro inschrijfgeld voor het bekende doel Fight, maar er zijn vast nog wel vrienden of familie die jou willen sponsoren voor die enorme goede doel. Help die rotziekte de wereld uit en sponsor of fiets mee, want iedereen verdient toch ook een morgen.

Het bedrag mag je storten op SV Den Hoorn NL67 RABO 0140 6160 63. Voor meer info en aanmelding kan je contact opnemen met:

Koos vd Burg            06-41268310

Yvonne Ruiterman  06-22532002 of activiteiten@svdenhoorn.nl