Club van 100-lid worden

Doel van deze Club

De Club van Honderd is opgericht in 1997 met het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, vooral ten behoeve van de jeugd en in de algemene en sociale sfeer. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Naast het inzamelen van financiële middelen heeft deze Club toch ook duidelijk een sociale functie. Het is de bedoeling dat ongeveer een kwart van de inkomsten terugvloeit naar de leden zelf d.m.v. het drankje en hapje dat minimaal twee maal per seizoen wordt aangeboden en de attentie die jaarlijks wordt uitgereikt (paraplu, handdoek etc.). Het lidmaatschap van deze Club van Honderd zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub.

Waar is het geld van deze Club zoal aan besteed?

Voor de bijdrage van 50 euro wordt een goed mogelijke besteding gezocht. Als Club van Honderd denken we zelf na over nuttige doelen en er komen vaak verzoeken vanuit de Jeugdcommissie en het Hoofdbestuur. Inmiddels weten de mensen die actief zijn binnen SV Den Hoorn ons wel te vinden.

Een greep uit de gerealiseerde bestedingen in willekeurige volgorde:

Waarom lid zijn/worden van de Club van Honderd?

De naam Club van Honderd doet misschien vermoeden dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat maar het tegendeel is waar. ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ is ons motto! Inclusief de leden van de Businessclub (als Businessclublid ben je automatisch lid van de Club van Honderd) tellen we rond de 180 zielen.

Waarom moet je bij deze Club willen horen?

Aanmelden bij de Club van Honderd

Voor aanmelding, vragen en suggesties kun je bij ons terecht. Vul onderstaand je gegevens in of meld je bij Roel Verkade of John Kleijweg. Wij sturen je een acceptgiro voor de betaling van de bijdrage.

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)