Aanvraag Businessclub lidmaatschap

Combineer uw zakelijk belang met steun aan de club! De businessclub ‘Vrienden van S.V. Den Hoorn’ is bedoeld voor ondernemende mensen die S.V. Den Hoorn een warm hart toedragen. Dankzij uw bijdrage kunnen we vele ambities van onze club waarmaken. Als businessclublid kunt u kiezen uit 3 pakketten.

Waar bestaat het Businessclub pakket uit?

Als businessclublid Silvercard ontvangt u de volgende privileges:
Voor een Goldcard member geldt als extra:

De kosten van een Silvercard lidmaatschap bedragen € 600,- per jaar.

Voor een Goldcard (inclusief reclamebord op het hoofdveld) zijn de kosten € 750,- en voor een Platinacard (inclusief een reclamebord op het hoofdveld en een reclamebord op het kunstgrasveld) bedragen ze € 950,-.

Vult u onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op. Of als u ons wilt bellen, kan dat natuurlijk ook. De contactpersonen van de sponsorcommissie en hun contactgegevens vind u recht op deze pagina.

Uw naam*

Uw bedrijfsnaam*