Verslag zaterdag 5 oktober SV Den Hoorn JO9-2 – TOGB JO9-2 3-6

Geplaatst op 7 oktober ma door Jacky Ruiterman

Na 2 opeenvolgende ruime overwinningen zat de sfeer er natuurlijk goed in. Bovendien was het weer ons goed gezind en hadden we weer 8 gemotiveerde jongens klaar staan voor de volgende pot. Tegenstander van vandaag was er een van formaat. Dus konden we onze borst natmaken. Aankleden, korte teambespreking, goede warming-up, nogmaals de opstelling doornemen en daar gaan we weer. We zien duidelijk dat de wil er is om samen te spelen, de keepers bouwen heel goed op door de bal goed breed en zuiver aan te spelen en dat de inzet uitstekend is. Allemaal positieve ontwikkelingen en heel erg leuk om te zien. De score na de 1e 10 minuten was helaas een 0-3 achterstand. 1 Of 2 doelpuntjes hadden we zeker wel verdient. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen we steeds beter in ons spel wat ons uiteindelijk ook 3 mooie doelpunten hebben opgeleverd. Je zou dus kunnen zeggen dat we na de 1e helft een gelijkspel uit het vuur hebben gesleept. Zij maakten er nog 3 en wij dus ook. Misschien bekijk ik het enigzins vanuit een sv Den Hoorn bril maar er had misschien………. Nou ja misschien telt niet. Ik ben wederom zeer tevreden over het vertoonde spel. Volgende week hebben we de laatste wedstrijd van deze reeks. We gaan proberen de reeks winnend af te sluiten. Komende week gaan we weer lekker aan de bak!

Tot maandag!