Verslag zaterdag 31 augustus SV Den Hoorn JO9-1 – Nootdorp

Geplaatst op 2 september ma door Jacky Ruiterman

Het was de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Nootdorp. Sven onze spelersgast erbij met 1 wissel. Xiem (vakantie) en Jay (enkelblessure: beterschap) helaas niet. Sterk begin in de gebruikelijke opstelling. Guyon startte als keeper en had niets te doen. Het werd al gauw 4-0. Na wisselen van posities (dan weer voorin dan weer achterin spelen) veranderde het spelbeeld. Het werd zelfs 4-4, 5-5, 6-6 en 7-7. Het bleef lang spannend tot de laatste helft waarin de ‘ vaste’ opstelling toch nog net 11-7 wist te winnen. Al met al een erg fysieke wedstrijd waarin alle spelers tot het uiterste moesten gaan om de bal terug te veroveren. De Nootdorp spelers waren vrijwel allemaal een kop groter dan onze spelers ( buiten Oscar natuurlijk) dus erg knap gedaan.
Doelpunten: Seba 5, Mels 3, Joni 2 en Oscar 1.
Keepers: Guyon en Oscar