Verslag zaterdag 28 september Full Speed JO9-1 – SV Den Hoorn JO9-5

Geplaatst op 28 september za door Jacky Ruiterman

Vandaag een belangrijke uitwedstrijd tegen het eerste team van Full Speed. Altijd lastig. Om de spelers een goede warming te bieden besloot de trainer dat we dit keer met de fiets naar de wedstrijd zouden gaan. Met omleiding erbij een goede 15 minuten. De formule bleek te werken. Den Hoorn vloog uit de startblokken. Er werd fanatiek gejaagd, kort verdedigd en goed overgespeeld. Full Speed had het moeilijk. Helaas voor Den Hoorn viel het eerste doelpunt onverwacht en kwam het team via een afstandschot op achterstand. Onhoudbaar voor Benjamin, onze keeper op dat moment. Die verder lekker stond te keepen. Een slimme pass zorgde nog voor een uitbraak voor Den Hoorn maar de keeper en paal boden redding. Uiteindeljk stond het 3-1 bij de rust. Door een prachtige goal van Mika, onze wendbare spits. De tweede helft merkten we dat de tomeloze inzet zijn tol had geeist. Gelukkig hadden we twee wisselspelers in de vorm van Jordy en Sven. Met hen om toerbeurten werd de eindstand uiteindelijk 9-5. Enorm geknokt, mooie reddingen van de keeper, een beetje pech in de afronding en onwijs veel lol met samen spelen. Met opgeheven hoofd verlieten de spelers het veld. De penalty serie leverde nog een paar mooie doelpunten op en een paar goede reddingen van keeper Jordi. Volgende week ontmoeten we DHL, opnieuw hun eerste team. Een thuis wedstrijd dus nog    wel even een nieuwe warming up verzinnen. FULL SPEED JO9-1 — DEN HOORN JO9-5  9-5 (3-1), doelpunten DEN HOORN: Mika (2), Bjarne (2) en Jordy. Toeschouwers 18.

Met vriendelijke groet

Ron (vader Jordy