Verslag zaterdag 21 september SV Den Hoorn JO9-2 – Wippolder JO9-2 11-4

Geplaatst op 21 september za door Jacky Ruiterman

Ok, are you ready for take off!! Wij zijn vertrokken. We waren al vertrokken maar vandaag zijn er een hoop puzzelstukjes op de goede plaats gevallen. Puzzelstukjes welke onderling uitwisselbaar zijn. Dus het hoekstukje halen we uit de puzzel en plaatsen we midden in de puzzel. Het onderste stukje halen we eruit en plaatsen we boven in de puzzel. Punt is dat we vandaag echt hebben kunnen zien dat het niet uitmaakt waar je op het veld staat maar dat jullie in de gaten krijgen dat je overal een taak hebt. En die taak hebben jullie vandaag een partij goed ingevuld, niet normaal! We begonnen de wedstrijd echt heel behoorlijk, ook weer genoeg zelf opgebouwde kansen, maar helaas toch ook weer snel tegen een 0-2 achterstand aankijkend. Vlak voor het einde van het 1e kwart maakten we de 1-2. En toen……………helemaal los met z’n allen in het vervolg van de wedstrijd. En je ziet het, op een gegeven moment gaan we het veldoverwicht in de score uitdrukken. Vanaf de 3-2 voorsprong zag ik ineens dat er bij jullie alle 8 iets loskwam. Zo van: He he, eindelijk maken we onze voetballende acties,samenspel, overspel, inzet en uiteindelijk kansen wel af. Ja en dan is het vanaf de kant echt een genot om naar te kijken. Ik zag bij jullie ook verlossing. Jordy heeft z’n plek gevonden, Roan helemaal zoals Roan hoort te zijn, Wout zoals altijd vol overgave, Jelmer met z’n overzicht, Mats met z’n zuivere passjes, Sven met z’n onophoudelijke dribbels, Ian met z’n drang en power naar voren en Jens met z’n rust in z’n spel. Kortom een team volop in ontwikkeling. Ik ben vandaag weer bevestigd in wat ik al wist: 8 zeer talentvolle jongens van slechts 8 jaar. Hoe goed zijn jullie over een paar jaar wel niet??
Maandag weer verder puzzelen met de focus de komende 2 weken nu op aanvallen!!
Tot maandag!