Uitnodiging sprekersavond SV Den Hoorn

Geplaatst op 6 september vr door Jacky Ruiterman

Beste Businessclub lid,

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang en ook de eerste sponsoravond staat gepland. Op vrijdag 27 september bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur voor een inhoudelijke en bovenal zeer gezellige avond.

19:30u Inloop
20:00u Welkomstwoord
20:30u Spreker Sander de Kramer
21:30u Introductie selectie en staf door hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden
22:00u De derde helft

Sander de Kramer
Misschien dat er bij u niet gelijk ‘een lampje gaat branden’ bij de naam Sander de Kramer. Het is immers geen bekende topsporter die de voorgaande sprekersavonden van SV Den Hoorn opluisterden. Echter kunnen wij verzekeren dat de naam Sander de Kramer na deze sprekersavond u lang zal bijblijven!

Deze geboren Rotterdammer is naast een begenadigd spreker ook journalist, schrijver, televisiepresentator en filantroop. Op zeer jonge leeftijd werd Sander landelijk bekend als hoofdredacteur van de daklozenkrant en tevens bondscoach van het Nederlands daklozenvoetbalteam. In 2001 kreeg hij voor zijn inzet voor daklozen de onderscheiding Rotterdammer van het jaar.

Sinds 2008 is de Kramer presentator van verscheidene programma’s voor KRO-NCRV. Hij is o.a. bekend de Keuringsdienst van Waren, de Rekenkamer en Reisadvies Negatief.
Voor dit laatste programma reisde Sander de hele wereld over om onrecht aan de kaak te stellen. Zo kwam hij talloze keren in oorlogsgebieden en andere gevaarlijke oorden om het leven van onderdrukte mensen te veranderen.

In het West-Afrikaanse Sierra Leone redde De Kramer hoogstpersoonlijk talloze weeskinderen uit de diamantmijnen. De kinderen werden zwaar uitgebuit en werkten voor nog geen dubbeltje per dag. De Kramer maakte tijdens zijn reizen veel hachelijke avonturen mee, waarover hij smakelijk kan vertellen. Als dank voor zijn inzet in Sierra Leone, werd hij door twee stammen tot Chief gekroond. De Kramer is inmiddels meer dan 100 keer in Afrika geweest. Zijn stichting Sunday Foundation, die hij samen met Hugo Borst oprichtte, heeft inmiddels meer dan 200.000 mensen(!) een toekomst gegeven. Voor zijn dappere werk is Sander de Kramer onderscheiden met de Laurenspenning, de Paul Neigh Penning en de prestigieuze Majoor Bosshardt-prijs.
Sander de Kramer is unieke persoonlijkheid met een meer dan uniek levensverhaal!

Wil je bij deze sponsoravond aanwezig zijn? Meld je aan voor 23 september bij actviteiten@svdenhoorn.nl of bij Yvonne: 06-22532002. Geef aub aan of je met 1 of 2 personen wilt komen. Het is mogelijk nieuwe leden te introduceren. Wil je iemand meenemen geef dat even aan bij Yvonne.

Graag tot 27 september!

Met vriendelijke groeten,