Trots van start!

Geplaatst op 19 september do door Jacky Ruiterman

Het voetbalseizoen is al weer een aantal weken geleden van start gegaan.
Met 63 jeugd teams tussen de 8 en 19 jaar en 4 meiden teams zijn de eerste competie- en bekerwedstrijden al weer gespeeld. En met succes, zo wisten onder andere de jongens onder 13-1 afgelopen weekend de eerste plaats in de bekerpoule te behalen.
Ook is de club trots op de scoorties, onze jongste voetballertjes tussen de 5 en 8 jaar, die op zaterdagochtend voor dag en dauw op het veld onderlinge wedstrijdjes spelen. Ingedeeld in teams met de namen van topclubs zoals Juventus en Real Madrid gaat het er vooral om dat ze plezier hebben in het voetbal. Maar er zitten ook talentjes tussen die zich met de scoortie trainingen verder ontwikkelen en in de kijker weten te spelen bij Nederlandse profclubs. Drie jaar geleden begon Jan van Paassen bij SV Den Hoorn. Na 2 jaar bij de scoorties en 1 jaar bij de JO8-1, speelt hij sinds mei van dit jaar bij ADO Den Haag bij de JO9.

We wensen al onze spelers, Jan en andere talenten die van SV Den Hoorn zijn overgestapt veel voetbalplezier en succes.