Start verkoop loten GROTE CLUBACTIE

Geplaatst op 4 september wo door Jacky Ruiterman

Op zaterdag 14 september start de verkoop van loten van de Grote Clubactie. Hopelijk kunnen we het succes van vorig jaar evenaren of zelfs verbeteren en kunnen we onze jeugdafdeling verblijden met een mooi geldbedrag. De steun van mensen uit de vereniging en naaste omgeving is hard nodig.

De jeugdleden van de JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13 en de MO13 komen langs de deur met het verzoek één of meerdere loten te kopen. Stel ze niet teleur!!

De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan 80% naar de vereniging gaat. Na aftrek van wat kosten houden we er uiteindelijk ongeveer € 2,00 aan over.

Nieuw voor onze vereniging zijn de SUPERLOTEN. 1 superlot bestaat uit 50 loten en kost € 150,00. Speciaal voor bedrijven om er een actie mee te doen voor klanten of gewoon om het aan het personeel te geven als presentje met de mogelijkheid om € 100.000,00 te winnen of kans te maken op vele andere mooie prijzen.

Onze jeugdvoorzitter heeft na overleg besloten om de opbrengst te besteden aan materialen voor de techniektrainingen van onze jeugd zoals doeken met gaten, meetapparatuur voor de snelheid e.d. Een mooi initiatief waarmee de organisatie van deze actie aan de slag kan. We gaan ons stinkende best doen om voldoende geld binnen te halen.

KOOP DUS DIE LOTEN EN MAAK ONZE JEUGDAFDELING GELUKKIG!!!!!!!!

Jan van Beek, 06-25450316