Verslag zondag 26 mei pupil van de week Bruce Karlas

Geplaatst op 3 juni ma door Jacky Ruiterman

Het was een grote verrassing, want ik wist het pas vrijdag,2 dagen voor zondag. Ik vond eerst niet spannend maar toen het zondag was wel. Ik was er al heel vroeg en heel veel mensen zeiden “ hé Bruce, pupil van de week”. Toen ging naar de kleedkamer, ze hadden daar maar 1 vies woord gezegd, voor de rest niet. Toen ging ik met de scheidrechter mee naar de scheidrechters kamer, en daar kreeg ik de rode en gele kaart. We gingen de keepers inschieten en hij ging uittrappen en hoekschoppen en bij 1 bal was ik net te laag waarbij ik net niet kon koppen.

We gaven eerst handjes en toen gooide ik de munt op, en Olympia mocht kiezen “kop of munt”. Toen gooide ik hem op en hij stond recht, dus moest ik opnieuw gooien. Toen mocht ik de bal uitnemen en scoorde met mijn linkervoet – en ik ben rechts- in het doel. Toen ging het spel beginnen en ging ik op de reservebank zitten, naast de keeper. Na de wedstrijd kreeg ik van hem zijn keepershandschoenen.

Na de wedstrijd moest ik naar de bestuurskamer, en opa, oma, tante en mijn moeder mochten ook mee. Ik kreeg eerst lekkere hapjes en drinken, maar het drinken van mij waren ze vergeten. Toen kreeg ik de certificaat, en toen de bal met alle handtekeningen van de spelers erop. Ook van de scheidrechter.

Groetjes Bruce

Foto`s gemaakt door: Carin van Asten