Het jaar van de JO15-4

Geplaatst op 3 juni ma door Jacky Ruiterman

Met twee goede nieuwe spelers (Jaidy en Kai) en een technische staf die bijna groter was dan het team zelf (John, Patrick, Tom, Ronny, Eric, Ronald, Marco, Rob) was het een veelbelovende start dit jaar. Het motto: lol en presteren. De lol kwam vanzelf want het is een leuke groep spelers en ouders. En gepresteerd werd er dit jaar ook! Ze begonnen voor de beker in de 4e klasse. En werden pas gestopt in de knock-out fase door Schipluiden JO15-1 na een spannende wedstrijd met letterlijk en figuurlijk vuurwerk, waarin ze zelfs met 1-3 voor stonden. Na 1 competitiewedstrijd in de 4e klasse was het wel even schrikken toen ze in de 2e klasse werden ingedeeld, als hoogste team na de JO15-1. Veel eerste en een paar tweede teams. Was dat niet te hoog gegrepen? Ze hebben de uitdaging aangenomen en het ging heel goed. Een paar gewonnen, een paar gelijk, een paar net verloren, altijd strijd en niet een keer kansloos van de mat gespeeld. Een aantal teams die dachten even de punten op te halen hebben ze flink laten schrikken en ze kregen regelmatig complimenten van de tegenstander. Uiteindelijk als achtste geëindigd maar met iets meer geluk en spelers had dat ook de middenmoot kunnen zijn. Fantastisch gedaan Jeroen, Dylan, Wesley, Luuk, Daan, Mano, Sondre, Kevin, Thijs, Pelle, Jaidy, Kai, Niels.

Ik wil afsluiten met iedereen te bedanken die geholpen heeft dit seizoen, en dat zijn er veel. Speciaal aan de broodnodige invallers die dit seizoen meegespeeld hebben (o.a. Bram, Jorn, Rens, Danin, Dave, Ismael, Joeri). Tot volgend jaar!