Verslag zaterdag 4 mei HBS JO8-2 – Den Hoorn JO8-3 8-3

Geplaatst op 7 mei di door Jacky Ruiterman

He he, eindelijk konden we weer een potje voetballen. De mannen hadden allemaal een lekkere vakantie gehad en stonden te popelen om de plastic wei in te gaan. Helaas was onze tormacher Ensar geveld door een griepje. Als ik de wedstrijd in enkele headliners voor de krant moet omschrijven kom ik tot de volgende opsomming: Gemotiveerde spelers van Den Hoorn geven alles wat ze hebben; helaas is het net niet voldoende. Verfrissend spel jeugdige spelers van Den Hoorn maken het HBS erg lastig
Door enkele malen verdedigend niet goed op te letten doet Den Hoorn zichzelf tekort doordat doelpunten zo worden weggegeven. Den Hoorn laat zien in de 1e klasse thuis te horen en beschikt over een attractief team. De supportersschare van Den Hoorn laat van zich horen door super enthousiast voor sfeer te zorgen. Spelers Den Hoorn en HBS zijn enorm onder de indruk van een hagelbui en leken afgeleidt……. Oei oei oei, waar ligt het plafond voor de spelers van Den Hoorn? HBS verslaat Den Hoorn enigszins geflatteerd met 8-3. Als Den Hoorn iets zorgvuldiger omgaat met alle uitgespeelde kansen, dan had er misschien meer ingezeten. Ook dit team van Den Hoorn kenmerkt zich door tot het einde de clubkleuren heldhaftig te verdedigen.
Ok jongens, we gaan nog een paar wedstrijden, een toernooi en op trainingen vol gas geven en volop genieten zodat jullie allemaal klaar zijn om na JO8 door te stromen naar JO9!!
Tot maandag.