Verslag zaterdag 25 mei DH JO8-3 – Velo JO8-2 0-5

Geplaatst op 29 mei wo door Jacky Ruiterman

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Helaas zonder de geblesseerde Roan, maar verder weer helemaal compleet. Ook deze wedstrijd hebben we een team gezien die tot en met de laatste minuut heeft gevochten voor het rood witte shirt. Daarom had ik het jullie ook zo gegund om minimaal 1 doelpuntje te maken. Helaas zat de paal tot 2 maal toe in de weg, was het doel een keer of 5 1cm te klein of 0,5 cm te laag. Gewoonweg niks aan te doen, zulke wedstrijden zitten er nu eenmaal bij.  Wat we willen zien zijn jongens die nooit opgeven en zich in blijven zetten voor het team. Uiteraard kan alles beter, maar aan inzet geen gebrek! Grote klasse jongens.

Deel 1 van het seizoen in de 2e klasse hebben jullie nagenoeg alles ruim gewonnen. Deel 2 van het seizoen in de 1e klasse hebben we vaker verloren dan gewonnen. Althans in de uitslag bedoel ik dan. Jullie hebben namelijk winst geboekt op het gebied van weerbaarheid, wilskracht, handelingssnelheid, omschakelen, instelling etc. etc. etc.. Sommigen zijn gestart in de scoorties, anderen zijn gestart in de JO8. De een ontwikkeld zich razendsnel, de ander zal een langere weg afleggen in zijn ontwikkeling, weer een ander wil het gewoon leuk blijven vinden. Iedereen zal zijn weg vinden op zijn pad in zijn ontwikkeling. Namens de trainersstaf kan ik zeggen dat ook wij enorm hebben genoten van dit seizoen. Stiekem zijn we fan van alle kinderen van de JO8-3!!!
Maandag gaan de ouders jullie van het kastje naar de muur spelen; bereid je goed voor en laat zien wat jullie geleerd hebben; dribbelen, aannemen-passen, aanvallen, verdedigen, niet opgeven, elkaar helpen, positief blijven. Overleg met elkaar hoe jullie het gaan aanpakken, wij laten ons verrassen.
Ik zie jullie maandag en voor de ouders die meedoen, trek iets sportiefs aan. Uit ervaring weet ik namelijk dat het er hard aan toe kan gaan…….
Groet van een dankbare en trotse trainer!
Jochem