Succesvolle bedrijfsbezoek Businessclub SV Den Hoorn

Geplaatst op 26 mei zo door Bernd Meijer

Den Hoorn – Op zaterdag 18 mei had de businessclub van SV Den Hoorn het jaarlijkse bedrijfsbezoek. Dit jaar werden de businessclubleden verwacht bij Boerderij Kleijweg, aan de Woudseweg in Den Hoorn. Op deze sfeervolle locatie werden de leden, middels een kopje koffie en gebakje, welkom geheten door eigenaren André en Helen Kleijweg.

Na een korte introductie van businessclubvoorzitter Marco Dächer werden de te bezoeken bedrijven en bijbehorende ondernemers voorgesteld. Richard Hoogendijk van het gelijknamige bedrijf loonsproeibedrijf Richard Hoogendijk en Michel en Karin den Dulk van ATMK. Vervolgens werden de gasten verdeeld in een tweetal groepen, om beide bedrijven te bezoeken.

Loonsproeibedrijf Richard Hoogendijk
Eigenaar Richard nam de BC-leden middels een korte presentatie mee in de wereld van het krijten en coaten van kasdekken bij de tuinbouwbedrijven in de omgeving. Het eenmansbedrijf is, opgericht door de vader van Richard, een gevestigde naam in de tuinbouw. Richard bezit dé expertise in het sproeien van kasdekken, mede door de investering in een automatische mengunit en machinale krijtinstallatie. Hierdoor kunnen bijna alle kassen worden voorzien van een gelijkmatig en egale krijt of diffuse coating laag. Hierdoor worden de gewassen beschermd tegen te veel instraling en bijbehorende stressfactoren. In het najaar en de winter, als de zon wat minder uitbundig schijnt, draagt Richard de zorg voor het ontsmetten en reinigen van de kassen.

ATMK
Het ambachtsbedrijf ATMK staat voor Aan Tafel Met Karin, vernoemd naar de eigenaresse Karin den Dulk. In het prachtige pand kregen de businessclubleden door Michel en Karin een rondleiding in houtbewerking in relatie met tafelaccessoires. Voor particulieren en (horeca)bedrijven worden unieke menublokken, snijplanken en serveerplanken geproduceerd. Alle producten kunnen gepersonaliseerd worden, middels laseren, graveren of frezen. Tijdens de rondleiding was er tevens een demo van het laseren van een snijplank. Mede door de professionele aanpak van beide ondernemers behoren, naast particulieren, inmiddels ook horeca en groothandelsbedrijven tot de klantenkring van ATMK.
Als verrassing kregen alle bc-leden een goodiebag, waar een zeer leuke attentie in zat, namelijk een serveerplank met SV Den Hoorn logo!

Na bezoek van beide bedrijven kwam de gehele groep weer bij elkaar bij Boerderij Kleijweg en daar kon onder het genot van verschillende drankjes en culinaire hapjes op informele wijze op persoonlijk, zakelijk en sportief gebied bijgepraat worden.