Huldiging JO19-1 en bekendmaking bedrag voor FIGHT

Geplaatst op 14 mei di door Jacky Ruiterman

Afgelopen zaterdag heeft onze JO19-1 een top prestatie geleverd door het kampioenschap in de 4de divisie te pakken! De technische staff en de spelers konden een feest vieren naar haar eigen overwinning (1-0 op HBS) en verlies van de concurrent TOGB. Hiermee zijn ze 2 wedstrijden voor het einde niet meer in te halen en is promotie bereikt!  Een geweldige prestatie! A.s. zaterdag speelt het kampioensteam om 14.00 uur thuis en zullen er rondom de wedstrijd festiviteiten zijn. Uw kans om de kampioenen aan het werk te zien en ze na afloop te feliciteren met de titel!

Tevens zal deze middag,  het eindbedrag bekend worden gemaakt van de fietstocht voor Fight Cancer welke 2de paasdag is gereden. 35 fietsers hebben die dag 100km gefietst om geld op te halen voor dit goede doel! Rond 16.30 uur weten we wat dit jaar de opbrengst is.

Alle reden dus om zaterdag middag een bezoek te brengen aan de club!